Εταιρία

Η εταιρία μας ιδρύθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης το έτος 2003, από ανθρώπους με κέφι και όρεξη για δουλειά με αρχική έδρα στην οδό Μητρόπουλου περιοχή Μπότσαρη. Μετά από μια επιτυχημένη  πορεία  μετακομίσαμε στην οδό Κονιτσης στο Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης. , όπου βρίσκονται και σήμερα τα γραφεία μας.

Από το 2012 ξεκινήσαμε μια πρωτοποριακή δραστηριότητα με μοναδικά προϊόντα με στόχο την αγορά του εξωτερικού. ( Ρωσία , Γερμάνια, Χώρες  των Βαλκάνιων).

Επίσης ξεκινήσαμε τις  εισαγωγές στα Σπορέλαια,  με το δικό μας Brand Name: “ Αλκής  Hellas “. Σήμερα κατέχουμε ένα σημαντικό κομμάτι της πίτας στη αγορά της Βόρια Ελλάδος στο έκαστο προϊόν.

Οι συνεργασίες μας με τους προμηθευτές  και τους πελάτες μας , είναι μακροπρόθεσμες και σοβαρές. Κύριο μέλημα μας , η εύρεση άριστον και ποιοτικών προϊόντων με  σκοπό  να καλύψουμε κάθε δυνατή απαίτηση του Έλληνα καταναλωτή.

Για να το πετύχουμε αυτό απαιτούμε  από τους συνεργάτες μας να εφαρμόσουν στις εγκαταστάσεις τους αυστηρούς ελέγχους σε κάθε στάδιο και να πιστοποιήσουν όλα μας τα προϊόντα με βάση τους ποιο αυστηρούς διεθνείς κανονισμούς ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων : συστήματα πιστοποιήσεις

ISO 9001Q2008 KAI DQSUL Oil and Fats IFS FOOD (ΑΡΓΟΛΙΣ , ΔΑΜΑΣΚΙΝΟΕΛΙΑ ΚΑΛΑΜΩΝ)

H.A.C.C.P.( ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΚΑΡΑΘΟΥ)